מתכון פשוט מעולה ומומלץ..
חומרים :
- 200 גר' פרורי פתי בר
- 120 גר' חמאה מומסת
- 365 גר' שוקולד לבן
- 100 מ"ל שמנת מתוקה
- 600 גר' גבינה 9%
- 100 גר' סוכר
- 280 גר' ביצים
אופן ההכנה:
- לשבור את הפתי בר לפירורים ולהמיס את החמאה
- לרפד את תחתית התבנית בפירורים ולשמור במקפיא
- להמיס בבן מארי שוקולד לבן והשמנת עד להסמכה
- לערבב בקערה את הגבינה והסוכר ולהוסיף את הביצים ולערבב
- מוסיפים את המלית הגבינה לקערת השוקולד ולערבב הכל ביחד שהכל יתגבש למלית סמיכה
- שופכים את המלית על התחתית הקפואה ואופים
אפייה (ייבוש):
- 150 מעלות ל- 20 דק
- 135 מעלות ל- 20 דק
- 115 מעלות ל- 20 דק
- 80 מעלות ל- 40 דק
- לצנן.