מתכון טעים וקל להכנה..
להכנת בצק פריך קקאו
- 200 גרם מחמאה קשה
- 240 גרם קמח
- 150 גרם סוכר
- 60 גרם קקאו
- 1 חלמון
אופן ההכנה
- שמים הכל במיקסר עם וו גיטרה עד שנוצר פירורים, ומוסיפים את החלמון עד שנוצר גוש בצק.
- מרדדים את הבצק ושמים בתבנית פאי (קוטר 20 או 24) ואופים אפיה חלקית.
חומרים למלית הפאי
- 80 גר' מחמאה
- 80 גר' שוקולד
- 120 גר' סירופ מייפל
- קורט מלח + תמצית וניל
- 2 ביצים
- 80-100 גר' אגוזי מלך ( אפשר גם פקאן סיני)
אופן ההכנה
- להמיס את המחמאה בסיר, להוסיף את השוקולד ולערבב
- להוסיף את המייפל ולהוריד מהאש
- להוסיף את הביצים במטרפה ולערבב
- אם רוצים אפשר לקשט בתחתית הפאי אגוזי מלך או פקאנים
- שופכים את מלית השוקולד לפאי
- אופים ב170 מעלות למשך 20 דקות