פאי שוקולד2

מתכון טעים וקל להכנה..

להכנת בצק פריך קקאו

  • 200 גרם מחמאה קשה
  • 240 גרם קמח
  • 150 גרם סוכר
  • 60 גרם קקאו
  • 1 חלמון

אופן ההכנה

  1. שמים הכל במיקסר עם וו גיטרה עד שנוצר פירורים, ומוסיפים את החלמון עד שנוצר גוש בצק.
  2. מרדדים את הבצק ושמים בתבנית פאי (קוטר 20 או 24) ואופים אפיה חלקית.

חומרים למלית הפאי

  • 80 גר' מחמאה
  • 80 גר' שוקולד
  • 120 גר' סירופ מייפל
  • קורט מלח + תמצית וניל
  • 2 ביצים
  • 80-100 גר' אגוזי מלך ( אפשר גם פקאן סיני)

אופן ההכנה

  1. להמיס את המחמאה בסיר, להוסיף את השוקולד ולערבב
  2. להוסיף את המייפל ולהוריד מהאש
  3. להוסיף את הביצים במטרפה  ולערבב
  4. אם רוצים אפשר לקשט בתחתית הפאי אגוזי מלך או פקאנים
  5. שופכים את מלית השוקולד לפאי
  6. אופים ב170 מעלות למשך 20 דקות

הצטרפו לדיוור שלנו לקבלת מתכונים ועדכונים

עדכון חודשי בלבד :)

אהבתם את המאמר? שתפו אותו..

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin