עוגת גבינה שוקולד לבן

מתכון פשוט מעולה ומומלץ..

חומרים :

  • 200 גר'  פרורי פתי בר
  • 120 גר' חמאה מומסת
  • 365 גר' שוקולד לבן
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה
  • 600 גר' גבינה 9%
  • 100 גר' סוכר
  • 280 גר' ביצים

אופן ההכנה:

  1. לשבור את הפתי בר לפירורים ולהמיס את החמאה
  2. לרפד את תחתית התבנית בפירורים ולשמור במקפיא
  3. להמיס בבן מארי שוקולד לבן והשמנת עד להסמכה
  4. לערבב בקערה את הגבינה והסוכר ולהוסיף את הביצים ולערבב
  5. מוסיפים את המלית הגבינה לקערת השוקולד ולערבב הכל ביחד שהכל יתגבש למלית סמיכה
  6. שופכים את המלית על התחתית הקפואה ואופים

 אפייה (ייבוש):

  1. 150 מעלות ל- 20 דק
  2. 135 מעלות ל- 20 דק
  3. 115 מעלות ל- 20 דק
  4. 80 מעלות ל- 40 דק
  5. לצנן.