עוגיות גרנולה

מתכון מומלץ שלי לעוגיות גרנולה מעולות..

חומרים:

  • 200 גר' מחמאה/ חמאה רכה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/4 1 כוסות סוכר חום
  • 2 כוסות  קמח
  • 2 ביצים שלמות + 1 חלמון
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1 כפית קינמון
  • קורט מלח
  • 1/2 2 כוסות  שיבולת שועל
  • 1 כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

  1. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את המחמאה/חמאה ושני סוגי הסוכרים במהירות בינונית עד לקבלת תערובת קרם. מוסיפים את החלמון ושני הביצים לתערובת אחידה
  2. מוסיפים את הקמח, אבקת סודה לשתייה , קינמון ומלח לבצק אחיד
  3. מוסיפים את השיבולת שועל והשוקולד צ'יפס ומעבדים עד שנוצר גוש בצק
  4. שמים בתבנית נייר אפייה ומגלגלים כדורים (לא קטנים) ואופים ב-160 מעלות למשך 20 דק עד שזה מזהיב טיפה ומצננים על גבי רשת ושומרים בכלי סגור.

בתאבון!