מתכון מומלץ שלי לעוגיות גרנולה מעולות..
חומרים:
- 200 גר' מחמאה/ חמאה רכה
- 3/4 כוס סוכר
- 1/4 1 כוסות סוכר חום
- 2 כוסות קמח
- 2 ביצים שלמות + 1 חלמון
- 1 כפית אבקת סודה לשתייה
- 1 כפית קינמון
- קורט מלח
- 1/2 2 כוסות שיבולת שועל
- 1 כוס שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את המחמאה/חמאה ושני סוגי הסוכרים במהירות בינונית עד לקבלת תערובת קרם. מוסיפים את החלמון ושני הביצים לתערובת אחידה
- מוסיפים את הקמח, אבקת סודה לשתייה , קינמון ומלח לבצק אחיד
- מוסיפים את השיבולת שועל והשוקולד צ'יפס ומעבדים עד שנוצר גוש בצק
- שמים בתבנית נייר אפייה ומגלגלים כדורים (לא קטנים) ואופים ב-160 מעלות למשך 20 דק עד שזה מזהיב טיפה ומצננים על גבי רשת ושומרים בכלי סגור.
בתאבון!